Assistenttiharjoittelija

 

 

 

Haemme energistä ja oppimishaluista

ASSISTENTTIHARJOITTELIJAA

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme keväälle 2018.

Assistenttiharjoittelijana työtehtäväsi vaihtelevat aktiivisina olevien toimeksiantojen mukaan. Harjoittelusi aikana toimit assistenttiemme tukena monipuolisissa työtehtävissä sekä omien valmiuksiesi mukaan jo hyvin itsenäisissä assistentin tehtävissä juristiemme arvokkaana työparina. Assistenttiharjoittelijan vaihtelevat työtehtävät pitävät sisällään muun muassa asiakirjojen laatimista, tiedonhakua sekä kokous- ja matkajärjestelyjä.

Me yli kahdeksankymmentä dittisläistä suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja suurella ammattiylpeydellä. Tunnemme paloa kaikkea tekemistämme kohtaan, on kyse sitten asiakkaidemme auttamisesta tai sisäisestä kehittämisestä. Panostamme vahvasti dittisläisten ammatilliseen kehittymiseen ja olemme sitoutuneet yhdessä tarjoamaan toinen toisillemme parhaan työpaikan kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Innostumme yhdessä tekemisestä ja siitä, että saamme puhaltaa yhteiseen hiileen.

Toivomme sinun olevan henkilönä oma-aloitteinen, huolellinen, tarkka ja halukas oppimaan uutta; kaikista näistä ominaisuuksista on hyötyä assistentin työssä. Koska toimimme usein tiukkojen aikataulujen puitteissa, arvostamme hyvää paineensietokykyä ja kykyä organisoida asioita myös kiireen keskellä. Positiivisella asenteella on myös tehtävässä onnistumisen kannalta suuri merkitys. Erinomaisen suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on tehtävässä hyötyä, mutta emme edellytä sen sujuvaa osaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä harjoittelusi aikana, tilaisuuden saada näkemystä assistentin vaihtelevista työtehtävistä kansainvälisiä yritysasiakkaita palvelevassa asianajotoimistossa – sekä tietenkin mutkattoman työilmapiirin ja ammattitaitoisten työkavereiden täyden tuen.

Harjoittelumme on palkallinen ja etsimme nyt harjoittelijaa keväälle 2018. Harjoittelun tarkka ajankohta sovitaan valittavan henkilön tilanteen mukaan – harjoittelu voi alkaa esim. tammi-helmikuussa.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnet, että tavoitteemme ja tapamme toimia voisivat olla juuri sinua varten, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään sunnuntaina 1.10.2017 osoitteeseen careers@dittmar.fi. Otsikoithan viestisi otsikolla "Assistenttiharjoittelija".

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Mirka Palm välillä 15.-19.9. ja HR Coordinator Heta Havu välillä 20.-29.9. Mirkan tavoitat puhelimitse numerosta (09) 681 70115 tai sähköpostitse mirka.palm@dittmar.fi ja Hetan taas numerosta 050 355 4875 tai heta.havu@dittmar.fi.

Voit lisäksi käydä tutustumassa meihin myös osoitteessa www.dittmar.fi sekä Instagramissa (@dittmarindrenius) ja Facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/dittmarindrenius.

page background: 
White heading text: 
black
mapimage: