Informaatikkoharjoittelija

 

Olisitko sinä etsimämme informaatikkoharjoittelija?

Etsimme Dittiksen tietopalveluun harjoittelijoidemme Sofian ja Veeran kollegaksi osa-aikaista informaatikkoharjoittelijaa (KM Trainee). Informaatikkoharjoittelijoiden tehtäviin kuuluvat mm. oikeudellisten julkaisujen luettelointi, oikeudellinen tiedonhaku sekä erilaiset juridiset seuranta- ja luokittelutehtävät. Tehtävässä oppii oikeudellisen substanssin lisäksi kaikissa lakimiesammateissa tarvittavia tiedonhakutaitoja. Dittiksen tietopalvelussa työskennellään toimiston kaikkien praktiikoiden juristien kanssa. Informaatikkoharjoittelijan tehtävä onkin loistava tilaisuus tutustua niin liikejuridiikan laajaan kenttään kuin asianajotoiminnan monipuolisuuteen.

Dittis työpaikkana

Dittis on työyhteisö, jossa jokaista autetaan olemaan paras versio itsestään; täällä kaveria ei jätetä, vaan kollegoja tuetaan suurella sydämellä. Suhtaudumme kaikkeen tekemiseemme intohimoisesti ja vankalla ammattiylpeydellä ja asetamme tavoitteemme korkealle, koskevat ne sitten asiakkaille tehtävää toimeksiantotyötä tai sisäistä kehittämistä. Älä anna korkean iän hämätä; 118-vuotias Dittis on vetreä ja energinen, ja kehitämmekin yhteistä työpaikkaamme jatkuvasti eteenpäin.

Haluamme olla kaikille dittisläisille paras työpaikka kehittyä ammatillisesti ja ihmisenä. Panostamme voimakkaasti tämän työnantajalupauksemme lunastamiseen ja olemme yhdessä sitoutuneet tarjoamaan toinen toisillemme parhaan työpaikan kehittyä. Tavoitteestamme johtuen sisäinen kilpailu on meille vierasta. Erityisen ylpeitä olemme ainutlaatuisesta yhteishengestämme, avoimesta keskustelukulttuuristamme sekä matalasta hierarkiastamme.

Nykyinen informaatikkoharjoittelijamme Nita, joka on lähdössä vaihtoon kevääksi, kertoo omasta menneestä 1,5 Dittis-vuodestaan näin:

"Dittiksen KM trainee –positio on ehdottomasti paras paikka päästä haastamaan itseään ja kehittymään jatkuvasti. Dittiksellä parasta on huiput kollegat, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja se, että opit juridisen tiedonhaun moniosaajaksi auttamalla eri praktiikoita haastavissa toimeksiannoissa. Team before individual!"

Menestyksen avaimet

Informaatikkoharjoittelijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja huolellista otetta työhön, hyvää omaksumiskykyä sekä perustietoja eri oikeudenaloista ja oikeuslähdeopista (2-3 vuotta oikeustieteen opintoja suoritettu). Työ edellyttää lisäksi erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen hallintaa. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin loistotyyppiä, jolla ammatillisen intohimon lisäksi on tiimipelaajan sydän.

Informaatikkoharjoittelijat työskentelevät toimistomme tietopalvelussa Knowledge Managerimme ohjauksessa. Työaika on keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja siitä sovitaan joustavasti tietopalvelutiimin kesken. Työn luonteen vuoksi toivomme, että valittu informaatikkoharjoittelija olisi valmis sitoutumaan noin 1,5 vuoden pituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit informaatikkoharjoittelijan tehtävästä Dittiksellä, häikäise meidät! Lähetä siis hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 29.11.2017 osoitteeseen careers@dittmar.fi. Merkitse sähköpostin asiakenttään "Informaatikkoharjoittelija".

Lisätietoja informaatikkoharjoittelusta antaa HR Coordinaattorimme Heta (heta.havu@dittmar.fi, +358 50 355 4875); jos jokin mietityttää, ole yhteydessä – Heta auttaa mielellään. Dittikseen voit tutustua kotisivuillamme www.dittmar.fi, Facebookissa tai tietenkin Instagramissa.

Tervetuloa snadisti oudolle Dittis-matkalle!

page background: 
White heading text: 
black
mapimage: