Juristiharjoittelija

 

 

 

Etsimme nyt joukkoomme juristiharjoittelijoita!

Mistä Dittiksessä on kyse?

Dittis on yhteisö, jonka 80 jäsentä työskentelevät suurella sydämellä niin asiakkaiden kuin yhteisen paremman työpaikan puolesta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteisömme on ottanut huimia harppauksia eteenpäin, ja tänä päivänä voimme ylpeästi todeta olevamme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Dittis on asianajotoimisto, joka ratkoo asiakkaidensa ongelmia monilla eri oikeudenaloilla. Tekemisemme keihäänkärjet löytyvät transaktioiden toteuttamisesta, riidanratkaisusta ja innovatiivisten teknologioiden mukanaan tuomien haasteiden selättämisestä. Yli 50 juristiamme työskentelevät joustavasti yli perinteisten praktiikkarajojen ja tiiviissä yhteistyössä toistensa kanssa. Kunnianhimoisena porukkana haluamme hoitaa ne monimutkaisimmat toimeksiannot, joita varten tarvitaan nimenomaan kykyä ajatella laajasti ja luovasti.

Kaiken toiminnan keskiössä on kulttuurimme. Kulttuurissamme arvostetaan intohimoista suhtautumista kaikkeen tekemiseen – asetamme tavoitteemme korkealle. Dittisläiset rakastavat kehittymistä; pohdimme jatkuvasti sekä yksilöinä että yhdessä, miten voimme nousta seuraavalle tasolle. Kulttuurimme kulmakivistä meille kenties tärkein on Team Before Individual –ajattelu; huipulle nouseminen vaatii saumatonta joukkuepeliä. Odotamme tietenkin, että uutena dittisläisenä jaat nämä näkemykset kanssamme. Me puolestamme lupaamme, että harjoittelijana saat toteuttaa itseäsi, tulet oppimaan reippaasti uutta ja että saat itse vaikuttaa omaan työskentelyysi. Henkilökohtaisesta perehdytyksestä lähtien otamme sinut joukkoomme yksilönä.

Työnantajana tärkein tavoitteemme on olla paras paikka kehittyä ammatillisesti ja ihmisenä. Ei ihan mikään helppo tavoite, mutta olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Oletko sinä valmis samaan?

Keitä etsimme nyt?

Olennainen osa Dittis-perhettämme ovat juristiharjoittelijat, jotka treenaavat juristina työskentelyä. Juristiharjoittelijamme ovat jo opintojensa loppupuolella. He työskentelevät samaan tapaan ja samanlaisten tehtävien parissa kuin nuoret juristimmekin – tietenkin kokeneempien konkarien vahvalla tuella. Meillä juristiharjoittelijat palkataan ensisijaisesti Dittikselle, ei tiettyyn praktiikkaan tai ryhmään. Omat mielenkiinnonkohteesi ja toiveesi ohjaavat vahvasti sitä, minkä oikeudenalojen parissa teet töitä. Työskentelet niin nuorten juristien kuin osakkaidenkin kanssa; meillä ei tunneta muodollista "komentoketjua". Harjoittelun päätyttyä olet siis taatusti kasannut laajaa kokemusta ja asiantuntemusta.

Olet etsimämme nouseva tähti, jos:

  • yhteiset tavoitteet motivoivat ja tahdot toimia joukkueen jäsenenä
  • tahdot työskennellä monipuolisesti eri oikeudenalojen parissa
  • olet utelias luonne, joka ei tyydy olemassa olevan toistamiseen vaan etsii uusia kulmia ja ratkaisuja aina, kun se on mahdollista
  • tahdot kehittyä oman alasi huipuksi
  • tiedät olevasi aktiivinen tekijätyyppi, joka tahtoo olla mukana kehittämässä Dittistä eteenpäin
  • tunnet olosi kotoisaksi työyhteisössä, jossa keskustellaan, annetaan ja pyydetään palautetta sekä tsempataan aina toisia.

Nyt haemme joukkoomme juristiharjoittelijoita syksylle 2018 ja talvelle 2018–2019 . Etsimme aina uusien harjoittelijoiden kanssa yhdessä parhaan mahdollisen ajankohdan harjoittelulle.

Miten haet?

Meitä kiinnostaa se, miksi Dittis kiinnostaa sinua! Kerro siis meille, miksi Dittiksellä työskentely motivoisi, millainen tyyppi olet ja mitä yhteiseltä matkaltamme odotat. Lähetä meille viimeistään 25.3.2018 CV:si, hakemuskirjeesi ja ajantasainen opintosuoritusotteesi osoitteeseen careers@dittmar.fi. Merkitse sähköpostin otsikoksi "Juristiharjoittelija".

Lisätietoja juristiharjoittelusta, hakuprosessista sekä Dittiksestä työpaikkana saat HR-koordinaattoriltamme Heta Havulta (heta.havu@dittmar.fi, +358 50 355 4875). Lisäksi kannattaa tutustua kotisivuihimme www.dittmar.fi sekä tietenkin sosiaalisen median kanaviimme (Facebook, Instagram & YouTube), joiden kautta voit saada pientä ensituntumaa tuleviin työkavereihisi.

Tutustu, minkä takia Dittis on meistä paras työpaikka:

Emme malta odottaa, että saamme uusia tähtiä osaksi Dittis-perhettä!

         

page background: 
White heading text: 
black
mapimage: