Toimistoapulainen (Junior Trainee)

 

 

Etsimme joukkoomme nyt Junior Traineita!

Mistä Dittiksessä on kyse?

Dittis on yhteisö, jonka 80 jäsentä työskentelevät suurella sydämellä niin asiakkaiden kuin yhteisen paremman työpaikan puolesta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteisömme on ottanut huimia harppauksia eteenpäin, ja tänä päivänä voimme ylpeästi todeta olevamme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Dittis on asianajotoimisto, joka ratkoo asiakkaidensa ongelmia monilla eri oikeudenaloilla. Tekemisemme keihäänkärjet löytyvät transaktioiden toteuttamisesta, riidanratkaisusta ja innovatiivisten teknologioiden mukanaan tuomien haasteiden selättämisestä. Yli 50 juristiamme työskentelevät joustavasti yli perinteisten praktiikkarajojen ja tiiviissä yhteistyössä toistensa kanssa. Kunnianhimoisena porukkana haluamme hoitaa ne monimutkaisimmat toimeksiannot, joita varten tarvitaan nimenomaan kykyä ajatella laajasti ja luovasti.

Kaiken toiminnan keskiössä on kulttuurimme. Kulttuurissamme arvostetaan intohimoista suhtautumista kaikkeen tekemiseen – asetamme tavoitteemme korkealle. Dittisläiset rakastavat kehittymistä; pohdimme jatkuvasti sekä yksilöinä että yhdessä, miten voimme nousta seuraavalle tasolle. Kulttuurimme kulmakivistä meille kenties tärkein on Team Before Individual –ajattelu; huipulle nouseminen vaatii saumatonta joukkuepeliä. Odotamme tietenkin, että uutena dittisläisenä jaat nämä näkemykset kanssamme. Me puolestamme lupaamme, että harjoittelijana saat toteuttaa itseäsi, tulet oppimaan reippaasti uutta ja että saat itse vaikuttaa omaan työskentelyysi. Henkilökohtaisesta perehdytyksestä lähtien otamme sinut joukkoomme yksilönä.

Työnantajana tärkein tavoitteemme on olla paras paikka kehittyä ammatillisesti ja ihmisenä. Ei ihan mikään helppo tavoite, mutta olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Oletko sinä valmis samaan?

Keitä etsimme nyt?

Toimistoapulaiset eli Junior Traineet pitävät huolta toimistomme toimivuudesta. Nuorimpien harjoittelijoidemme eli "tsuppien" tärkeänä tehtävänä on hoitaa yleisiä toimiston juoksevia asioita ja varmistaa, että arki toimistollamme sujuu jouhevasti. He toimittavat dokumentteja, jakavat postin, ylläpitävät toimiston keittiön tarjontaa, järjestävät tapahtumia, arkistoivat, tekevät hankintoja – minkälaista apua ikinä tarvitaankin, tsupit hoitavat homman. Viisihenkinen tsuppitiimi järjestää työvuoronsa itse, jotta opiskelun ja työnteon yhdistäminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Työpäivät ovat yleensä kuusituntisia joko aamu- tai iltavuorossa. Junior Traineena pääset kehittämään organisointikykyjäsi, tiimipeluutaitojasi ja opit varmasti paljon myös asiakaspalvelusta. Tärkeimpänä antina pääset kokemaan ja näkemään, miten asianajotoimisto toimii.

Olet etsimämme nouseva tähti, jos:

  • Oikisopintosi ovat alkuvaiheessa
  • Tahdot päästä tekemään monipuolisia avustavia töitä yhdessä koko Dittiksen porukan kanssa
  • Olet reipas, positiivinen ja aktiivinen tekijätyyppi, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa; hoidat tehtävän kuin tehtävän hyvällä fiiliksellä
  • Yhteiset tavoitteet motivoivat ja tahdot toimia osana joukkuetta
  • Olet utelias luonne, joka tahtoo kehittyä työssään huipuksi

Nyt haemme joukkoomme Junior Traineita aloittamaan elo-syyskuussa 2018. Harjoittelujakson pituus voi olla alkuun mitä vain 6-10 kk väliltä. Monet tsuppimme työskentelevät kanssamme tässä roolissa jopa 1-1,5 vuotta.

Miten haet?

Meitä kiinnostaa se, miksi Dittis kiinnostaa sinua! Kerro siis meille, miksi Dittiksellä työskentely innostaa, millainen tyyppi olet ja mitä yhteiseltä matkaltamme odotat. Lähetä meille viimeistään su 27.5.2018 CV:si ja hakemuskirjeesi osoitteeseen careers@dittmar.fi. Merkitse sähköpostin otsikoksi "Junior Trainee".  Pyrimme tekemään valinnat juhannukseen mennessä.

Lisätietoja harjoittelusta, hakuprosessista sekä Dittiksestä työpaikkana saat HR-koordinaattoriltamme Heta Havulta (heta.havu@dittmar.fi, +358 50 355 4875). Lisäksi kannattaa tutustua kotisivuihimme www.dittmar.fi sekä tietenkin sosiaalisen median kanaviimme (Facebook, Instagram & YouTube), joiden kautta voit saada pientä ensituntumaa tuleviin työkavereihisi.

Alla pientä sneak peekia siihen, miksi Dittis on meidän mielestämme paras paikka:

         
 

 

page background: 
White heading text: 
black
mapimage: