Compliance Network

#ILoveCompliance #Compliance

Event date

20 Sep

2018

Dittmar & Indrenius > Insight > Compliance Network

Tehokas compliance-viestintä ja syksyn sääntelyä

Syksyn ensimmäisessä Compliance Networkin tapaamisessa päivitämme GDPR-kuulumiset ja kuulemme tietoiskun uudesta IDD-direktiivistä. Ammatillisesti saamme sparrausta viestinnän näkökulmasta.

EU:n tietosuoja-asetus GDPR on ollut sovellettavana toukokuusta 2018 asti, mutta kansallista lainsäädäntöä odotetaan edelleen. Mitä on tapahtunut kuluneina kuukausina, ja mitä on odotettavissa jatkossa? Tilannetta arvioi D&I:n Iiris Kivikari.

Vakuutusten tarjoamisesta annettua direktiiviä, IDD:tä, ja siihen liittyvää kotimaista sääntelyä sovelletaan 1.10.2018 alkaen. Sääntelyn soveltamisala laajenee nykyisestä, minkä lisäksi uudet säännökset mm. korostavat vakuutustentarjoajien tiedonantovelvollisuuksia ja menettelytapoja asiakassuhteissa. Tiiviissä tietoiskussa käymme läpi uuden sääntelyn keskeisimmät muutokset D&I:n Kristian Karlssonin johdolla.

Keskustelemme myös compliance-ammattilaisista viestijöinä. Tekirin Eero Rämö tarjoaa konkreettisia neuvoja, kuinka compliance-viestintää voi kehittää.

 

Lisätiedot: [email protected]

Compliance Network on compliance-ammattilaisten keskustelufoorumi, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua ja jakaa tietoa ajankohtaisista teemoista. Foorumi on tarkoitettu alasta riippumatta kaikille compliance-asioiden parissa työskenteleville.

Share this