D&I webinaari – Disputes for Breakfast: tietosuojariidat

D&I Event

Event date

10 Oct

2023

Dittmar & Indrenius > Insight > D&I webinaari – Disputes for Breakfast: tietosuojariidat

Kun tieto lisää tuskaa – tuoreinta käytäntöä ja kokemuksia tietosuojariidoista

Webinaari tiistaina 10.10.2023 klo 8.30 – 9.30

Suosittu Disputes for Breakfast -webinaarisarja palaa jälleen tänä syksynä. Ensimmäisessä webinaarissamme pureudutaan tietosuojariitoihin ilmiönä ja niitä koskevaan käytäntöön. GDPR:n mahdollistamista sanktioista karttuu jatkuvasti lisää kokemuksia niin tietosuojaviranomaisen päätösten kuin päätöksistä tehtyjen valitusten muodossa. Tietosuojasta riidellään yhä useammin myös muissa yhteyksissä.

Partner Jukka Lång ja Counsel Toni Kalliokoski antavat tuoreimpiin kokemuksiin perustuvan katsauksen seuraavista aiheista:

  • Millaisia prosesseja tietosuojaviranomaisten antamista seuraamuksista on syntynyt?
  • Millaisiksi seuraamukset GDPR:n rikkomisesta ovat Suomessa ja muualla Euroopassa muodostuneet? Onko sakkojen suhteen tunnistettavissa uusia trendejä?
  • Korkein hallinto-oikeus on antanut ensimmäiset seuraamusmaksuja koskevat päätöksensä. Mitä näistä ja muista tähän mennessä saaduista päätöksistä ja tuomioista tulisi oppia?
  • Miksi vastuun jakautuminen on yhä ajankohtaisempi huomion kohde ja miten vastuu seuraamusmaksuista kohdistuu eri toimijoiden välillä sekä konsernien sisällä tai yritysjärjestelyissä?

Tervetuloa mukaan!

Jos et ole saanut kutsua tilaisuuteen ja haluaisit osallistua, voit olla yhteydessä: [email protected]

Latest insights

A year of big reforms – Review of Finnish merger control in 2023

Alert / 9 Feb 2024
Reading time 6 minutes

Update on Timing and Contents of the New Act Governing Permitting and Construction of Offshore Wind Power within the Finnish EEZ

Alert / 2 Feb 2024
Reading time 2 minutes