Yritykset ja luontokadon pysäyttäminen

D&I Event

Event date

24 Oct

2023

Dittmar & Indrenius > Insight > Yritykset ja luontokadon pysäyttäminen

Mitä yritysten on tehtävä luontokadon pysäyttämiseksi? Entä miten monimuotoisuustyötä kannattaa kehittää ja johtaa? Tervetuloa kuulemaan ratkaisuja ja esimerkkejä sekä verkostoitumaan lounaan äärelle Dittmar & Indreniuksen, WWF Suomen ja Bain & Companyn yhdessä järjestämään Yritykset ja luontokadon pysäyttäminen -tilaisuuteen 24.10.

Yrityksillä on suuri vastuu luontokadon pysäyttämisessä. Toimet luontokadon pysäyttämiseksi ovat myös menestyksen edellytyksiä vihreän siirtymän muuttaessa yhteiskuntia ja taloutta. Ne, jotka toimivat nyt, hyötyvät uusista liiketoimintamahdollisuuksista ja paremmasta asemasta markkinoilla, sillä muutosten ennakoijat ovat usein markkinatalouden voittajia.

Tapahtumassa kuulet, miten luontokadon pysäyttäminen kytkeytyy osaksi yritysvastuuta, ja millaisia mahdollisuuksia luonnon monimuotoisuuden entistä paremmasta huomioimisesta voi seurata liiketoiminnalle. Pääset keskustelemaan aiheesta WWF:n asiantuntijoiden ja yritysten edustajien kanssa. Käymme yhdessä läpi WWF:n suosittelemat lähestymistavat ja työkalut, joilla monimuotoisuuskysymykset voi ottaa haltuun. Lisäksi esittelemme tärkeimmät löydökset WWF:n ja Bain & Companyn raportista Finnish Businesses and the Biodiversity Crisis, sekä kuulemme esimerkkejä yritysten ympäristötyöstä.

Jos et ole saanut kutsua tilaisuuteen ja haluaisit osallistua, voit olla yhteydessä: [email protected].

Latest insights

A year of big reforms – Review of Finnish merger control in 2023

Alert / 9 Feb 2024
Reading time 6 minutes

Update on Timing and Contents of the New Act Governing Permitting and Construction of Offshore Wind Power within the Finnish EEZ

Alert / 2 Feb 2024
Reading time 2 minutes